Välkommen hem

Ekar tomt här. Har hänt så otroligt mycket denna sommar. Finns inte en chans i världen att kunna återberätta allt, få in alla känslor rätt och ge en bra bild av det. Så kort och gott – fysatan vilken bra sommar detta varit!!

😀

Men något jag inte kan skippa att berätta är självklart det bästa! I lördags åkte vi ner till nyköping för att hämta hem vår nya familjemedlem, lilla Pod ❤

image

Mackan och jag hade bestämt oss för att ta en valp. Anledningen är självklar. I och med att mackan har fått upp ögonen för detta med hundträning och verkligen fastnat för de så är det väl inte mer än rätt att vi har varsin hund. Absolut har det ju funkat att mackan lånat qiddan. Men jag vill ändå ha qiddan för mej själv. Egoistiskt kanske men han är ju ändå min hund som jag väntat på i så många år 😉 dock hade vi planerat att det skulle bli nästa sommar. Men tänk så annorlunda saker kan bli!

Att vi hittade Pod har vi att tacka therese för! Det är nämligen som så att Pod och Thereses valp är syskon. Pod skulle omplaceras pga ändrade familjeförhållanden. Hon visste att vi ville ha en ny hund, en hane och tänkte på oss.
Och titta! Här är vi, hemma i Lå med två hundar här hemma!! Hur coolt är inte detta??

Pod kommer från Ilavallarens kennel. Hans mamma är Sannas (uppfödaren) tik Ila och pods pappa är anders ax. Vi var och hälsade på sanna då vi hämtat Pod. Kändes som självklart då man gärna vill veta vem uppfödaren är och så fick vi även träffa mamma Ila! Pod fick även träffa fåren för första gången.

Det var så himla kul att se han bland fåren! Trots att hela hans värld vänts upp och ner så brydde han sej inte. Han bara körde. Blir spännande att följa han och mackans utveckling tillsammans.

Och ja, detta känns så rätt! Tror verkligen att mackan har hittat sin guldklimp!! Tror detta kommer bli så sjukt bra. Äntligen har qiddan fått sin lillebror som han väntat på och vi har fått en underbar individ att spendera våra dagar med.

Välkommen hem älskade pod ❤

Annonser

En reaktion på ”Välkommen hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s